Segédlet az online beiratkozáshoz

Az iskolai beiratkozás megkönnyítése érdekében az őrbottyáni Kvassay Jenő Általános Iskola egy segédletet tett közzé a weboldalán, melyet itt érhetnek el: 

http://www.kvassay-orbottyan.sulinet.hu/index.php/14-hirek/588-segedlet-az-online-beiratkozashoz

 

Az iskolával, iskolai beiratkozással kapcsolatos aktuális információkat a iskola weboldalán tudják nyomonkövetni (http://www.kvassay-orbottyan.sulinet.hu/). 

Új információ az iskolai beiratkozással kapcsolatban

TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét. Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap. Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva. Amennyiben módosítani kíván a már elektronikusan beküldött adatokon, akkor ezt úgy teheti meg, hogy jelzi (telefonon, e-mailben, az intézmény által meghatározott módon) az adott intézmény részére a visszavonási vagy adatmódosítási szándékát. Az adatok módosítását az intézmény a KRÉTA felületén a kérés alapján elvégzi. Amennyiben a szülő visszavonja gyermeke jelentkezését, ennek következményeként a BÁI felületen az  iskola a benyújtott jelentkezésre a szülő kérése alapján elutasító határozatot hoz, és az intézmény saját rendszerében a gyermek adatait a „Beiratkozás visszavonva” státuszba állítja. Ezen műveletek elvégzését követően Ön ismét be tudja nyújtani gyermeke jelentkezését  egy másik iskolába.

Iskolai beiratkozás

Váci Tankerületi Központ Hirdetménye a 2021/2022-es tanévre szóló általános iskolai beiratkozás kapcsán, mely tartalmazza többek között a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok listáját is. - PDF formátum

Az iskola bemutatkozása ITT olvasható.

Tisztelt Szülők!

Az általános iskolai beiratkozás országosan 2021. április 15-16-án valósul meg, amely történhet online és személyesen is iskolai beosztás alapján.

Az online beiratkozás a tavalyi évhez hasonlóan a KRÉTA felületén történik, de a részletek tekintetében még türelmüket kéri a szolgáltató. Javasoljuk, hogy akinek lehetősége és eszköze van hozzá, mindannyiunk védelmében ezt a beiratkozási formát válassza majd. Az elérhetőségéhez, a használatához időben útmutatást fogunk adni.

 

Az őrbottyáni iskola bemutatása

Kedves Szülő!

Szeretettel köszöntjük a Kvassay Jenő Általános Iskola tantestülete és diákjai nevében. Ezzel a tájékoztatóval az iskolai kínálatok közötti eligazodásban szeretnénk Önnek segíteni, bemutatva iskolánk arculatát.

Iskolánk bemutatása

Iskola együttesünk első blokkja az 1973-74-es tanév kezdetére készült el Őrbottyán Nyíresnek nevezett részén, mivel az egykori két község – Őrszentmiklós és Vácbottyán - két régi iskolája már nem volt képes kiszolgálni az igényeket. 1979-ben, a déli oldalon a tornaterem és a hozzátartozó öltöző épült fel.

1993-ban alakult ki a mai forma, ahol 8 évfolyamon több mint 530 gyermek oktatása folyik. Évfolyamonként létszámtól függően az alsó tagozaton három, a felső tagozaton három illetve négy osztályt indítunk.